Om oss

Humanik utvecklar människor och verksamheter.

Ditt psyke är fantastiskt. Rätt använt kan det formulera och förstå relativitetsteorier. Det mänskliga psyket har givit oss månfärder och filosofiska mästerverk. Vacker musik, fascinerande konstverk och otroliga byggnader. Ett fokuserat psyke kan också hjälpa oss att klara stora utmaningar så länge vi kan föreställa oss ett mål och en högre mening med våra prestationer.

Sedan 80-talet har Humanik hjälpt hundratals organisationer att utvecklas genom att förbättra de mentala förutsättningarna, den sociala miljön och den interna kommunikationen. Verktygen är arbetspsykologi, beteendevetenskap och en dokumenterad kunskap om hur man utvecklar flow.

När andra verksamhetsutvecklare börjar sin analys med att granska processer och strukturer, undersöker vi hellre mänskliga egenskaper som ledarskap, medarbetarskap, social kompetens och företagskultur. På så sätt kan vi identifiera vad som behövs för att öka medarbetarnas inneboende kreativitet, fantasi och effektivitet, men också deras förmåga till samarbete och god kommunikation.

Leave a Reply

Recent Posts
Kontakt
Humanik AB
Tel: 054-186880, 054-181817
Fax: 054-186880
Adress: Västra Torggatan 11, 652 25 Karlstad